Nicole Laurent, LMHC

Ek is 'n gelisensieerde geestesgesondheidsberader wat mense help om ketogeniese dieetterapie te gebruik as 'n behandeling vir geestesongesteldheid en neurologiese kwessies. Ek gebruik 'n verskeidenheid voedings- en funksionele behandelingsmetodes in my werk en verskaf bewysgebaseerde psigoterapie-modaliteite in volwasse kliëntepopulasies.


My geskiedenis

Ek het my Baccalaureus Artium in Sielkunde en my Magister Artium in Kliniese Sielkunde aan die Argosy Universiteit (formeel Washington Skool vir Professionele Sielkunde) voltooi in 2007. Oor die jare het ek met 'n verskeidenheid ouderdomsgroepe gewerk en het geweldige sukses geniet om kliënte te help in die oplossing van 'n verskeidenheid van stryd.

Nadat ek my eie diepgaande gesondheidservaring gehad het met dieetverandering wat terapeutiese koolhidraatbeperking behels, het ek begin belangstel in voedingsterapie vir neurologiese versteurings en geestesongesteldheid. Ek het met my kliënte oor voedselkeuses begin praat en my terapievaardighede gebruik om kliënte te help om weerstand teen gedragsverandering te verwyder en te leer hoe om voeding te gebruik om hul brein te voed en te genees. Ek het opgemerk hoeveel beter psigoterapie gewerk het op mense wat hul brein en liggame gegee het wat hulle nodig het om goed te werk.

Kliënte het gerapporteer dat stressors minder oorweldigend was. Mense het meer energie gehad om die harde werk van terapie te doen. Veranderinge in denkpatrone het begin vashou en kom nie net elke week terug nie. Hulle het dit makliker gevind om hul huiswerk te doen. Hulle het begin verstaan ​​dat hul simptome nie was wie hulle was nie. Hulle het hoop ervaar. Sommige het nie meer hul medikasie nodig gehad nie. Sommige het minder medikasie nodig gehad.

Ek is 'n ervare psigoterapeut met 'n begrip van geestesgesondheid en neurologiese versteurings wat berading gebruik om mense soos jy te help om lewenstyl- en voedingsveranderinge te maak om hul toestande te behandel.

My opvoeding

Benewens gespesialiseerde opleiding in kliniese vaardighede, insluitend Gedragsterapie (BT), Kognitiewe Gedragsterapie (CBT), Dialektiese Gedragsterapie (DBT), en Oogbewegings Desensitisering en Herverwerkingsterapie (EMDR), is ek opgelei in voedingsterapieë vir geestelike gesondheid.

  • Na-meestersertifikaat in voeding en geïntegreerde gesondheid van Maryland University of Integrative Health (MUIH)
  • Gesertifiseerde Integrerende Geestesgesondheidspersoon (CIMHP) van Evergreen Certification
  • Gereelde voortgesette opleiding in Diabetessorg en -opvoeding, Alzheimersiekte en gedragsverslawing
  • Behandeling van metaboliese sindroom, tipe 2-diabetes en vetsug met terapeutiese koolhidraatbeperking met DietDoctor.com
  • Opleiding in voedingsbehandeling van neurologiese afwykings vanaf Voedingsnetwerk insluitend Ketogeniese en Metaboliese Psigiatrie, Alzheimer se siekte en demensie, migraine, verwerkte voedselverslawing en epilepsie
  • Ketogene diëte vir geestesgesondheid Klinikus Opleidingskursus vanaf Diagnose Dieet (Georgia Ede, besturende direkteur)
  • Opleiding in Funksionele Bloedchemie Analise

Toekennings

Ek is een van sewe pioniers van Metaboliese Psigiatrie wat deur die Baszucki Breinnavorsingsfonds en die Milken Institute erken word met die Metabolic Mind-toekenning in 2022

Openbare Onderwys

Ek is aktief op verskeie sosiale media platforms wat jy hier kan vind.

Ek streef ook daarna om 'n konstante en waardevolle gas op podcasts van alle groottes te wees in die hoop om nog een persoon te leer dat 'n ketogeniese dieet 'n manier kan wees waarop hulle beter kan voel! Jy kan vir my (Nicole Laurent, LMHC) soek op Spotify, YouTube en Apple Podcasts.

Hoe ek kan help

Ek woon en werk in Vancouver (VSA) en is in die staat Washington gelisensieer as 'n gelisensieerde geestesgesondheidsberader (LH 60550441) wat telegesondheid in die staat Washington verskaf. Ek is in staat om geestesgesondheidsberading in ander state te verskaf deur middel van telegesondheidsooreenkomste (bv. Florida), so doen navraag om te sien of jou staat telegesondheidsdienste sal toelaat op 'n manier wat ek deur jou versekering gedek word.

Ek spesialiseer in die ondersteuning van individue wat opgewonde is oor die aanneming van ketogeniese diëte as 'n terapeutiese pad vir geestesgesondheid en neurologiese bekommernisse. Hierdie eksklusiewe fokus word gepaard met psigoterapie of omvattende lewensafrigtingdienste, wat my kliënte deur hul transformerende reis na optimale welstand lei.

Die mees omvattende dienste en toegang tot my is beskikbaar deur my aanlynprogram. Jy kan navraag doen om aansoek te doen vir inskrywing.

As jy my wil kontak kan jy dit hier onder doen: